Vuokatti

Reisen gikk denne gang til de finske skoger i håp om å treffe på en tjukk mann med skjegg og åtte reinsdyr. Min kompanjong Eivind Klemoen var ikke klare for avreise før torsdag pga noe eksamens greier onsdag, men fortsatt mange nok skiløpere på flyet. Alt gikk lekene lett og alle fikk bagasjen sin i Vuokatti.

På fredag sto en 4km skøyte prolog på programmet, selvom det ikke var en mini-tour. En litt vond distanse og gå, desverre startet vi seint og fikk en del regn før og under løpet.

Lørdag var det 15km klassisk, et løp som kan oppsummere helga vi hadde god følelse, men resultattmessig var det ikke der vi håpet. Nå skal det sies at nivået i denne “skancup” helga var skyhøyt.

Søndag var det 15km skøyting og “hjemreise”  som var satt opp. Heldigvis fikk den norske lederen Sjur Ole Svarstad flyttet starten min fram og jeg fikk æren av og gå ut foran “redgrupp”, en oppgave jeg mestret bra og gikk først over mål. Det holdt til en 49plass, og jeg var godt fornøyd med å klare en topp 50 i løpet av helga. Eivind hadde også en god følelse, men mener selv at farten ikke er helt der enda.

Eivind startet 10.45 og den norske bussen gikk kl12. 10min gange til og fra stadion førte til at dette ble travelt, men han rakk det med god margin og fikk til og med dusja. Hjemreisen gikk fint og i likhet med alle andre norske, manglet vi en skipose på Oslo lufthavn og denne fikk vi alleredde tirsdag.

Etter helga sitter vi igjen med en god følelse selvom resultatene ikke var helt der vi håpet, men vi kommer garantert sterkere tilbake allerede over nytt år i hudiksvall.

God jul

Bakkene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.