Estland

Rennet i Latvia gikk som mange allerede har fått med seg, bra. Få timer etter målgang satte vi oss på bussen til Albu i Estland for å gå de siste øvelsene der. Med litt feilkjøring fra sjåføren endte vi på et sted mellom 6 og 7 timer i bussen. Forøvrig OK takket være bærbar høytaler til alltid engasjerte Petter Skinstad og strobe-app til John Kristian Dahl… Noe kaldere vær i Albu med under 20 grader de første dagene. På forhånd hadde jeg bestemt meg for å droppe sprinten og det var greit siden det var under – 20 grader. 15 km var delt inn i 4 runder med korte bakker og mye stakepartier noe jeg sliter med å gå fort nok i rett og slett. Endte på 40. denne dagen et godt stykke bak Dahl og co. Var likevel en godkjent renn i selskap med mange gode skiløpere. Til tross for mindre deltakelse var de som gikk til gjengjeld sterke skiløpere. Var også morro at samboeren, (type dele hus og ikke noe mer), Torjus Børsheim gikk inn til 7 plass! Etter å ha bodd en uke i noe som ligner på ulike baner på Call of Duty, er det godt å være hjemme for å trene og flytte fokus til Gåla om to uker.

Eivind K 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..