U23 VM Erzurum, Tyrkia

Det gikk ti dager fra jeg reiste fra Skammestein til jeg var hjemme igjen i fedrelandet. Det finnes ingenting å klage på, opplegget var rått. Vi bodde på Polat hotell som lå på 2200 moh, det gjorde restitusjoen etter økter litt værre enn vanlig.  Vi kjørte ca 40min fra hotellet til løypene, de lå fint ti i terrenget og hadde 4000 moh++ topper rundt seg overalt. 

Treningen var veldig tung for min egen del de første 3dagene, men så løsnet det mer og mer. Laktat prøvene jeg tok var fine hele oppholdet. Solen tok mye mer enn i Norge på denne tiden, det førte til at jeg fikk fin farge nesten litt over kill, men bra brille skille. Selve rennet var helt greit, hadde en dårlig følelse i prologen. Det endte med en 22 plass. heatene som hadde gått i jr dagen før viste at det lånte seg og spare litt i starten og planen var å ligge bak å lure, Men etter en tjuvstart i heat, så var jeg fortsatt på hugget og tok starten veldig lett og da gikk jeg litt kontrollert opp første bakke før jeg satte fart utover toppen og i bakke to klemte jeg til alt jeg hadde og fikk oppløpet men havnet noen cm bak og ble 3pl i heeatet. 

alt i alt, helt greit fornøyd. Bilde

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.