Ny bil fra Sulland

De siste årene har jeg kjørt bil fra Sulland Auto på Gjøvik og sist uke var jeg der for å levere den gamle mot en helt ny Mitsubishi L200. Kjørte samme bil i fjor og må si meg topp fornøyd med den. Stor og trygg samt at den tar seg frem uansett vei og føre, noe som er veldig praktisk for meg som skiløper siden jeg kjører land og strand for å finne snø og gå skirenn. Bilen er forøvrig blitt veldig populær akkurat denne kan kjøpes hos Sulland om et år. En stor takk til Øyvind Elnæs og Sulland som lar meg få mulighet til å kjøre bil fra dem. Før NM i år inviterte jeg de ansatte på klassisk teknikk-kurs, noe som var vellykket med tanke på både oppmøte og gjennomføring hos alle mann. Morro å kunne bidra litt tilbake utenom bare reklame på bil og ikke minst morro å se at interessen for langrenn er stor om dagen uansett nivå. Noen av gutta på Sulland går birken snart, så håper at tipsene gir ønsket forbedring, lykke til!

Eivind Klemoen

Image

 

Reklamer

One response

  1. Hillz

    Fy f*** for en kjekkas

    mars 11, 2012, kl. 4:06 pm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.