Fjelleventyret 2012

Etter en hel sesong ute i vinter pga mycoplasma lungebetennelse, var vårens «høydepunkt» halvmaraton på Beitostølen.

April og mai måned er brukt til mye intervaller for å øke kapasiteten fra elendig til et akseptabelt nivå før sesongoppkjøringa tar av for fult. På søndag kom vi hjem fra Sognefjellet etter en fantastisk samling med mange gode treningstimer, og uka som har gått er blitt brukt til å samle overskudd samt en intervall/fartsøkt. Målet var å slå gammel pers på 1:20:04.

Ved Bygdin ca 9km var jeg 3min bak tet, så åpninga var det ingenting galt med. Videre fra 10km var intensjonen å holde trykket oppe etter mye utforløping. Planen holdt greit, men oppover til 14km ble tyngre og kroppen kjentes dau. Jevn men dårlig fart var realiteten. Nedfarten fra Valdresflya hadde nok blitt for tøff for relativt utrente asfaltbein Å ta seg til mål var en kamp herfra og inn. Sluttid snaue 1:26… For stort avvik mellom mål og resultat. Var rett og slett ikke bedre i dag.

Team-kamerat og bror, Eivind, løp fjellbukken(10km terreng) og ble nr 9 totalt, drøye 4min bak vinner. En brødre-duell virker fortsatt umulig å hevde seg i:)

Etter et løp under pari, likevel en god hardøkt,  ser jeg fremover mot en ny sesong med et «nytt» Team Synnfjell – løpere vil bli presentert i nær fremtid, følg med!:)

Neste samling blir ifm Tour de Synnfjell 22-24 juni.

 

-Anders-

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.