Team Synnfjell 2012/2013 – nye løpere, nye kontrakter, og nye ressurser – solid!

Bidet: fv.: Eivind B.Klemoen, Kristian Braathen, Andreas Hillestad, Brage Celius, Bjørn Ingvar Jensen, Gisle Vestmo, Anders B.Klemoen og Ruth Sørum. Foto: Torolf Celius.

I går var det et større oppstartsmøte hos sjefen sjøl på Grua.  To nye løpere ønskes hjertelig velkommen inn i Team Synnfjell: Kristian Braathen og Gisle Vestmo.

Kristian er fra Oslo og går for Høybråten og Stovner IL. Gisle Vestmo har etter et lengre opphold fra Team Synnfjell vendt tilbake. Han er fra Lørenskog og går i dag for Kjelsås IL. Begge gutta skal selv få presentere seg selv på siden. Teamets utøvere 2012/2013 er dermed:

Kristian Braathen                        – Høybråten og Stovner IL

Gisle Vestmo                                – Kjelsås IL

Eivind Bjeglerud Klemoen           – Vind IL

Andreas Hillestad                        – Konnerud IL

Brage Celius                                  – Driv IL

Anders Bjeglerud Klemoen          – Torpa IL

Bilder ble tatt i går og hele teamet blir presentert under «Gutta», så fort bildene er photoshoppet og representable;)

På møtet var også Bjørn Ingvar Jensen fra Swix/Kalas, som åpnet hele møtet med å gi oss fornyet sponsoravtale for kommende sesong. Dette er en avtale som betyr veldig mye for oss i teamet. Det å hele tiden  kunne stille i like antrekk gjør noe med team-følelsen, og tatt våres farger i betraktning gjør dette både oss og våre sponsorer mye mer synlig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet: Ruth Sørum – Trener Team Synnfjell.
Foto: Torolf Celius.

Trener Ruth la frem rammeplanen for sesongen og kunne friste med økt antall samlingsdøgn, samt flere helgesamlinger hvor kvalitetsøkter skal gjennomføres. Vi kommer også til å gjennomføre kapasitetstester og felt-tester gjennom sesongoppkjøringa. Dette for å ha kontroll og følge med på jobben vi legger ned.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet: Helge Lundberg – Lege Team Synnfjell.
Foto: Torolf Celius

Teamlege Helge Lundberg var også tilstede for å legge frem sine planer for Team Synnfjell. Et av Helge sine hovedmål er å redusere utøvernes helsebegrensninger, for at dette ikke skal være et hinder for å prestere under konkurranse. Dette innebærer bla periodiske helsekontroller, forebyggende arbeid og selvfølgelig behandling dersom uhellet skulle være ute. Vi har alle i teamet dratt nytte av Helge gjennom sesongen som gikk, og er svært takknemlige for at han er med videre neste sesong. I år vil et mer strukturert test- og oppfølgnings-program inngå. Følg med så vil mer oppdatert informasjon om dette komme på Teamlegen sin side.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet: Haakon Hjortmo – Mentaltrener Team Synnfjell.
Foto: Torolf Celius

Nytt av året er en ny person inn i støtteapparatet – mentaltrener Haakon Hjortmo. Haakon jobber til daglig i Forsvaret, ved Krigsskolen på Linderud. Der er han kaptein av grad og jobber med lederutvikling og personutvikling opp mot kadettene som studerer der. Vi mener at Haakon kan bidra positivt til oss som utøvere individuelt og teamet i sin helhet. En ny, spennende og eksklusiv ressurs som vi gleder oss til å benytte oss av. Haakon var kjapt ute og gav oss oppgaver som vi skal jobbe videre med på neste samling som allerede starter på torsdag. Her vil Haakon følge oss frem til lørdag. Mentaltrener vil få sin egen side her inne ila kort tid, så følg med og les mer om vår nye ressurs.

Styret i Team Synnfjell har også fått to nye medlemmer med imponerende historie og bakgrunn. Disse to vil helt klart bidra til et bedre Team Synnfjell. Vi ønsker Geir Kvillum og Maj Elin Storeide hjertelig velkommen!

Minner om Tour de Synnfjell kommende helg fra 22-24 juni med konkurranser som passer enhver. LINK til påmelding: Forhåndspåmeldingen er nå stengt.

Det er lurt å melde seg på via online påmelding, da etteranmelding vil koste 50kr ekstra.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.