Litt mer om Torsby-samlinga

Vi ankom Torsby ca 14:30 forrige onsdag. Samlinga ble åpnet et par timer rolig klassisk inne i tunnelen. Litt varierende forhold, men underlaget inne i tunnelen er nå noe fastere enn det tidligere har vært. I forrige update nevnte vi at samlinga inneholdt et par gode intervalløkter. Den første intervalløkta kom allerede torsdag 1.økt. Intervallen hadde en varighet på ca. 50min med varierende drag-lengde opp til Hovfjället. Dette var altså en rulleski-skate intervall på bred, ny-asfaltert vei. Forholdene var upåklagelige og Hovfjället med ny og forbedret «trasé» kan anbefales på det sterkeste. Hovfjället ligger en liten biltur på rundt 15-20min fra skitunnelen for de som skulle vurdere dette. Det er også fint å kunne legge en intervall-økt ute hvis antallet skiløpere inne i tunnelen begynner å ta av.

Neste intervalløkt ble gjennomført inne i tunnelen. Her gikk vi henholdsvis én og to runder annethvert drag. Denne økta hadde også en varighet på rundt 45min.

Kristian «the viking» Braathen gjør seg klar!

Innimellom intervallene som på denne samlinga var i4, ble det tid til styrke-, hurtighet og langkjøringsøkter. Vi avsluttet samlinga søndag med ca 3timer langkjøring inne i tunnelen før vi spiste lunsj på Valbergsängen Sporthotell, og vendte snuten hjemover.

Med oss på denne samlinga var i tillegg til trener Ruth, også mentaltrener Haakon. Det er interessant å jobbe med den mentale delen av treningsarbeidet, og det er tydelig at dette spiller en stor rolle i treningshverdagen. Det merkes allerede på flere av oss at Haakon har hjulpet til for at treningen vi legger ned blir fylt med enda mer kvalitet enn det som vi har klart tidligere. Det er vi som utøvere som utfører hver eneste økt og time med trening, da hjelper det veldig lite om du så har verdens beste treningsopplegg hvis du bare gjennomfører…

Enkeltrom er et privilegium for å unngå sykdom, men også for å slappe av og slippe rotet til kompisen.

 

Takk for ei skikkelig god samling!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.