SWIX Teamwear – design ditt eget treningstøy!

«Ikke en av mengden»

Team Synnfjell sitt team-tøy er over hodet ikke som andre sitt team-tøy… I alle fall ikke med tanke på fargevalg/design. Kontroversielt kan nok brukes om Team Synnfjell sine farger. I følge internett er en av flere definisjoner av kontroversielt; «noe som bryter med det vanlige og forventede, omstridt». Hva er så det «vanlige og forventede» når det kommer til fargevalg på norsk langrennsbekledning? Mange kan nok si seg enige i; rødt, blått og svart…

På bildet over ser du startfeltet på 30km skibytte fra NM Voss 2012. Tre løpere skiller seg ut; Du ser Tord Asle Gjerdalen i sin signalgule-dress i front og videre bakover ser du to løpere i knall-oransje dresser.

 

Hva er så poenget med å velge en så rå/stygg/kul/fæl/ – kontroversiell farge? For sannheten er at fargen er enten helt rå eller fryktelig fæl, alt ettersom hvordan du ser det. Og akkurat der er poenget – man er tvunget til å legge merke til og mest sannsynlig mene noe om denne dressen. Det eneste som ikke er mulig er å være likegyldig… Har du gjort opp deg en mening om dressen allerede?

Til sammenlikning har de mange forskjellige lagene innenfor sykkelsporten lenge vært langt mer kreative enn oss som driver med langrenn.

Fordelen med å bli lagt merke til er åpenbare. Våre sponsorer blir synligjort enda bedre og vi som team blir lagt merke til i løypa og på trening – dette skaper også en god lagfølelse.

«Hvordan skille deg ut i mengden?»

Vi er så heldige å få sponset treningstøy fra SWIX levert gjennom ORIGINAL. Dette er topp treningstøy som du selv kan være med å sette ditt eget personlige preg på gjennom SWIXCREATOR. SWIXCREATOR er et brukervennlig design-verktøy hvor du kan selv kan prøve å sette sammen ditt eget design på treningstøyet – helt uforpliktende og gratis! Det som er bra med SWIX sin design-plattform er at du kan velge i flere forskjellige mønstre og mange(!) farger.

Når du har funnet ditt spesielle design, kan du klikke deg videre og sende inn en forespørsel til ORIGINAL som står for leveringen av tøyet. Du vil nå få et tilbud tilbake på mail og mulig en hyggelig telefon fra Bjørn Ingvar Jensen som alltid er veldig service-innstilt. På tøyet vil du også få muligheten til å trykke reklame, logo o.l med lasertrykk – som synes enda bedre, er mye mer slitesterkt enn strykemerker og du slipper logoer som «flasser av» etter noen få bruk.

ORIGINAL har svært kort leveringstid i tillegg til alltid å være hyggelige og yte den aller beste service i for deg som er ute etter eget klubb- eller team-tøy!

Prøv selv på www.swixcreator.no !

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.