Teamet i Ramsau

I går kveld ankom vi Türlwandhütte, som ligger ca 1min gange fra heishuset opp til breen i Ramsau. Med på denne samlingen har vi Martin Andersen fra Team Norgeshus – så langt et veldig hyggelig reisefølge! Etter en lang reisedag i går har vi i dag gjennomført ca 2 timer skøyting oppe på breen og 1:30 timer løping nede i dalen på noen av Ramsaus flotte stier. I skrivende stund er det skikkelig dårlig vær med regn på 2000moh, men er vi heldige kommer vi opp til nysnø, blå-ekstra og sol(i følge yr.no) – vi gleder oss!

På denne samlingen har vi med oss pulsklokker, sykkelcomputere, gps og diverse annet snacks fra BRYTON som skal testes ut i løpet av oppholdet. Vi kommer også til å legge ut link til flere av øktene med data fra analyseverktøyet til Bryton på www.brytonsport.com. Her kan du også se treningsruten på google maps.

Grunnet noe treg internett-forbindelse blir bilder publisert via vår facebook-side! Gå inn og lik siden så får du med deg alt.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.