Gode forhold i Lillomarka

Kalenderen viser oktober. Ute laver snøen ned. Det er dette vi har venta på helt siden snøen smeltet i vår. Likevel følte jeg litt irritasjon i går. Isete trase gjorde at det ikke ble noe av den planlagte elghufsøkta.

Men etter at skia var prøvd var jeg veldig fornøyd. Gode forhold (15cm snø tatt i betraktning) i Lillomarka. Suveren jobb med løypene.  Stor takk til Øyvind Mobakken og alle andre som sørget for løyper. Snøen skal benyttes til nok en skitur i dag.

Det er fint å få noen skiturer før neste helgs skisamling på Synnfjell. Yr varsler om varmegrader og regn fra i ettermiddag. Snøen må derfor benyttes mens den ennå ligger. Elghufsintervallen kan kjøres når regnet har stikki av med snøen. 

Kristian

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.