Beitostølen, «reality-check» og videre fremover

Fredag 16.11.2012 var dagen jeg debuterte i normaldistanse-konkurranse, langrenn. For ordens skyld som 5-års senior:) Forventningene til rennet og dagen var små, men spenningen var nok absolutt til stede! I to år har jeg prøvd å trene som de jeg nå konkurrerte mot. Hele fjorårs sesongen ble brukt til å ligge på sofaen med mycoplasma-lungebetennelse, men treningen fra Mai i år til nå har egentlig gått så og si smertefritt. I tillegg har jeg hatt det utrolig gøy med fantastisk gjeng i Team Synnfjell. Nivået mitt på barmarksøktene har vært bra og jeg har kunnet bidra på flere av øktene. Dette er tydelig vis ikke direkte overførbart med ski på beina. En skikkelig «reality-check» og en henvisning til hvor «skapet står» ble opplevelsen av Beitostølen. Laaangt bak og fryktelig sliten! Tidligere har jeg gått noen langløp, men lange slake bakker, endeløse myrer med staking og snille utforkjøringer er det lite av i disse konkurranse-løypene. Kudos til de gode langløperne som takler begge deler utmerket. Med mine 9999,9 FIS-punkter skulle jeg gått sabla fort på fredag for å kunne stille til start søndag, så jeg ble henvist til støtteapparatet for å sekundere. En plass jeg er mye mer komfortabel i og kjent med! Min beundring for alle løperne på «lista» har flerdoblet seg etter å selv å trent uttallige timer og kjent konkurransen på kroppen selv.

Planen videre er å gå enda flere NC-renn og få konkurranse-trening. Har ingen planer om å vifte med det hvite-flagget:) Til helgen går resten av teamet på Gålå, mens jeg drar til Idre i Sverige og tester meg mot svenskene denne gang!

/Anders

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.