SWIX

Vi er så heldige å få sponset treningstøy fra SWIX levert gjennom ORIGINAL. Dette er topp treningstøy som du selv kan være med å sette ditt eget personlige preg på gjennom SWIXCREATOR. SWIXCREATOR er et brukervennlig design-verktøy hvor du kan selv kan prøve å sette sammen ditt eget design på treningstøyet – helt uforpliktende og gratis! Det som er bra med SWIX sin design-plattform er at du kan velge i flere forskjellige mønstre og mange(!) farger.

Når du har funnet ditt spesielle design, kan du klikke deg videre og sende inn en forespørsel til ORIGINAL som står for leveringen av tøyet. Du vil nå få et tilbud tilbake på mail og mulig en hyggelig telefon fra Bjørn Ingvar Jensen som alltid er veldig service-innstilt. På tøyet vil du også få muligheten til å trykke reklame, logo o.l med lasertrykk – som synes enda bedre, er mye mer slitesterkt enn strykemerker og du slipper logoer som «flasser av» etter noen få bruk.

ORIGINAL har svært kort leveringstid i tillegg til alltid å være hyggelige og yte den aller beste service i for deg som er ute etter eget klubb- eller team-tøy!

Prøv selv på http://www.swixcreator.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.