Holmenkollstafetten

Lørdag var det Holmenkollstafett. Tre av teamets løpere var med å representerte sine klubber og arbeidsplasser. Svein Halvor løp for Skarphedin IL, Gisle for Steria . Kristianløp først for Høybråten og Stovner IL, for så å løpe for Høybråten skole.

Som så mange andre skiløpere var Synnfjell gutta å se på Slemdal. Alle tre løp “Besserud-etappen.” Svein Halvor og Kristian løp først i Menn Senior. Svein Halvor løp på 6.47, og Kristian noterte seg for 6.43. Gisle og Kristian løp så i Bedrift/mosjon-flest menn. Gisle løp på 6.48, og Kristian brukte 6.54.
Da er Holmenkollstafetten gjennomført for denne gang. Vi gratulerer Vidar og Gular med seierne. Gratulere også alle andre, lag og løpere, med vel gjennomført stafett. Fokus rettes nå etterhvert over mot langrennstreninga igjen. Om drøyt to uker drar vi til Sognefjellet for å gå på ski.

/Kristian

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.