Sognefjell

20130606-085829.jpg
Fra onsdag 29.05 til søndag 2.06 var vi på Sognefjell for årets første samling. Skiforholdene var ypperlige, og sola skinte stort sett hele samlinga. Det første medførte at vi fikk gjennomført treninga som planlagt. Solstyrken brukte vi til å bli solbrente og samle D-vitaminer.

Vi kjørte en hurtighets økt og to hardøkter, utover det var resten av treninga rolig. Noen av gutta er akkurat ferdig med eksamen, andre er midt i eksamensperioden. Overskudd og form er derfor litt ulikt for øyeblikket. Men alle fikk gjennomført treninga. Derfor gleder vi oss til Tour de Synnfjell i slutten av juni. Før den tid samles vi til testing på Spartacus 14. og 15. juni.

Kristian

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.