Kort samling ved Randsfjorden

I helga har alle på Team Synnfjell (med unntak av Morten) vært samlet ved Randsfjorden for noen dager med god trening. I Morten sitt fravær steppa Jørgen Braathen inn og var med på noen økter. Ved Randsfjorden var vi så heldige å få bo på hytta til foreldrene til Kristian, og der hadde vi det godt.

Fra fredag til søndag ble det ”bare” tre økter, men de var alle tøffe og ble utført med god kvalitet. På fredag ettermiddag starta vi med spenst og hurtighet på beina før vi avslutta med styrke og påfølgende bading. Etter dette gjaldt det å fylle opp energilagrene før vi skulle ut på en skikkelig langtur dagen etterpå. Den begynte kl 9 lørdag med rulleski skøyting. Etter over to timer på skøyteskia var det på tide å skifte og få i seg litt næring. Da ventet en løpetur. For min del (Trygve) ble det en sykkeltur i stedet der jeg fikk med meg Jørgen. Etter noen timer til begynte siste etappe som var rulleski klassisk. Gutta begynte å bli litt slitne, men selv om det tordna og regna så fullførte vi med stil etter litt over seks timer.

Siste økt var tidlig søndag. Da venta en intervall i klassisk stil i motbakke. Gisle var reist utenlands og Jørgen var ikke med, så da var det meg, Kristian og Svein Halvor igjen. Selv om vi kjente langturen litt fra i går så fikk vi en bra økt der vi fikk pusha oss godt. For min egen del følte jeg meg bra og fikk en veldig god økt.

Før hjemreise var det evaluering av økt og lunch.

Takk for en bra samling

/Trygve

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.