«Hjemmesamling»

Da var det nok en gang duket for samling for oss. Denne gangen «hjemme» på Lillehammer som noen av oss har begynt å sagt etterhvert. Denne flotte OL byen fra 1994 er tilholdssted for Svein Halvor, Trygve og meg til daglig, og det er storsett her vi har trent alle øktene våre i høst. Denne gangen skulle altså Kristian og Gisle, samt vår gode trener Ruth komme på besøk.

Vi «Lillehammergutta» bodde hjemme, mens de tre andre bodde nede på Stampesletta. Utgngspunktet for alle ble da naturligvis Håkons Hall. Torsdagskveld startet vi med en klassiskøkt på rulleski og underveis ble det selvsagt noen spurter nede ved Høgskolen i Lillehammer. Fredag morgen var det igjen klassisk rulleskiøkt på planen, denne gangen intervall. Vi dro til nede fra HiL og kjørte varierende drag oppover mot Nordseter. En god intervall der alle bidro i større eller mindre grad for å holde tempoet oppe. Etter en tøff første økt gjennomførte vi en rolig restitusjonsøkt løping opp til Ballbergskampen som andre økt før restitusjonsøkten fortsatt med en tur nede til Peppes Pizza for middag.

Lørdag morgen skulle vi for første gang siden Ramsau gå på snø igjen. Denne gangen kunstsnø, og med nye Swix Triac 2.0 staver på alle mann. Natrudstilen bød på gode forhold og vi fikk inn en god tre timer skøyting, og en kort joggetur som avsluttning. Denne helgas konkurranse og dagens andre økt ble gjennomført som en fotballkamp inne i Håkons Hall, og vinnerne ble Kristian, Gisle og Svein Halvor. Dette var kanskje den viktigste konkurransen i 2013/2014sesongen og gir stor motivasjon til videre satsning. For alle vet vel at langrennsløpere elsker å spille fotball, og at konkurranseinstinktet blir større enn noen annen gang under en fotballkamp. Resultatet ble forøvrig 6-5 etter 20 minutter med spilling. Og det må selvfølgelig nevnes som plaster på såre for oss som tapte, at vi lå under 5-0 etter 15 minutter med spilling. Etter denne forykende fotballkampen ble det en times tid med styrketrening og felles middag nede på Stampesletta.

Etter en å ha inntatt en rolig tacomiddag hadde vi gjennomgang av ulike momenter med sesongen sammen med vår mentale trener Håkon. Innholde av gjennomgangen holdes selvfølgelig hemmelig, men vi synes det er veldig gode samtaler og innholde av disse er noe vi kommer til å ta med oss inn i vintern og videre.

20131105-214254.jpg
Siste økt denne helga ble en distanse på ski, skøyting, oppe på Natrudstilen. Været spilte ikke helt på lag med oss denne dagen så det ble en tøff økt, men det takler vi gutta i Team Synnfjell meget godt. Før vi avsluttet hadde vi en kort felles samling ute i løypa der vi fikk diskutert dagens økt og terrenget litt. Deretter avsluttet vi helga helt, og nok en gang hadde vi hatt en bra samling sammen.

20131105-214402.jpg

Neste gang vi møtes er allerede onsdag 13.Nov og da i Synnfjellet. Da skal vi gjøre den siste finishen før sesongen virkelig er i gang på Beitostølen helga etterpå.

20131105-214428.jpg

// Vannebo

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.