Beitostølen 2013

Da er straks dagen alle har ventet på her. I morgen braker det løs på Beitostølen med 15 km klassisk i årets sesongåpning. Da får vi svart på hvitt, svarene alle venter på. Vi i Team Synnfjell gleder oss til å ta fatt på konkurransene igjen og føler oss klare. Med startposisjon som angripere må vi gi alt fra første konkurranse, og selvfølgelig er alle renn viktige – også Beitostølen.

For første gang på mange år har teamet med seg en god porsjon med sprintere. Disse har gjennom hele oppkjøringa tuktet hverandre på økter, og det skal bli gøy å ha med noen oransje «spesialsoldater» på startstreken søndag formiddag.

20131121-195653.jpg

Før søndagen og sprint står på menyen, skal to distanser gjennomføres. Som nevnt vil det i morgen bli gått 15 km klassisk, og på lørdag venter 15 km skøyting. Nå forventes kanskje en analyse av hvilke løpere som skal være med å kjempe om de forskjellige plassene, men det kommer ikke. Jeg har fulgt teamet gjennom oppkjøringen og vet hvilken jobb som er gjort, men jeg har svært liten kunnskap om hvilken jobb og hvilke rekorder de 156 andre utøverne, som står på starlista i morgen har gjort. Det eneste som er sikkert er at det blir like spennende som hvert eneste år tidligere! Alle rennene er TV-sendt og i morgen starter sendingen kl 11:15 på NRK2. Under finner du link til startlista for morgendagensrenn.

Vi håper så mange som mulig følger med på Svein Halvor, Morten, Gisle, Trygve og Kristian. Samtidig vil vi benytte anledningen til å ønske alle masse lykke til i morgen og med helgens konkurranser!

http://www.beitoworldcup.com//2013/startlister/langrenn/2211/Men%2015K.pdf

20131121-195132.jpg
/Anders

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..