Startstreken er passert

20131126-165450.jpg
Da er første konkurransehelg unnagjort. Vi ser tilbake på svarene vi fikk og krummer nakken for nye utfordringer allerede til helgen.
Resultatmessig ble helgen nesten som forventet. Vi hadde håpet på 2 stk videre i sprinten på søndag, som kanskje var å anse som vår mulighet til å vise oss frem denne helgen. Resultatet viser at Trygve var 53 hundredeler fra en kvartfinale. Dette var så nærme at vi ser veldig frem mot kommende helg og sprint på Gålå. Svein var 3,68 sek unna en kvartfinale. Neste helg er han nok innenfor topp 30 etter prologen. Morten har hatt en positiv opplevelse på ski etter en noe trøblete forbredelse til Beitostølen. Du kan lese mer om hva Morten selv sier etter Beitostølen her: http://www.t-a.no/sport/article8686975.ece#.UpS_oaPKy70
For Kristian – den rutinerte løperen i teamet med noen flere år i gamet, er åpningshelgen på Beitostølen som forventet, og progresjonen i sporet vet vi kommer. Gisle dro opp til Beitostølen for å delta i konkurranse og få snø under beina igjen. Kjelsås-løperen har slitt med sykdom en ukes tid helt frem til forrige mandag. Gisle har levert gode resultater tidligst forrige sesong, og han trenger bare litt mer tid nå i starten for å komme seg skikkelig etter sykdom.

Til slutt må jeg trekke frem gode prestasjoner på 15 km skøyting. Trygve endte på en 48. plass – 2 min og 20 sek etter vinner Martin Johnsrud Sundby. Opp til topp 10 er det «bare» 1 min og 20 sek. For spesielt interesserte; opp til topp 30 og poengplass(cup-renn) var det 30 sekunder. Dette er selvfølgelig en god indikasjon på at mye riktig er gjort i sesongoppkjøringa. Svein var ikke mer enn 16 sek bak teamkompisen og det blir morsomt å følge utviklingen til samboerne!

/Anders

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..