Langløp Team Synnfjell

 

 

 

DSC_2449_1024xTeam Synnfjells Brage Celius i 2012 med den originale skidressen til TS  som nå blir pusset støv av og blir vår dress i Swixskiclassics. Foto; Torolf Celius.

Team Synnfjell har nå en liten gruppe løpere som skal stille i Swixskiclassics. For kommende sesong har vi hverken hatt tid eller mulighet til å gi løperne et tilbud som kreves for at de skal få en rettferdig sjanse til å prestere og som de fortjener. Håpet er at vi i år  gjennom gode enkeltprestasjoner syner oss fram som et objekt som sponsorer ønsker å benytte. I år har vi med noen  lokale entreprenører , vår solide og meget gode partner Swix samt en ny http://fjossystemer.no/ .    Vi har nå 4 løpere og av disse er det en dame, presentasjon vil bli gjort etter hvert.

Selv om det er sultne og meget kapable løpere på vårt allroundlag og noen av disse vil kunne få bli med på enkeltløp i SSC, har vi enda mulighet til å ta inn et par løpere.

Vi ønsker spesielt at det kommer inn en dame til og en mannlig løper som har potensiale til å være med å kunne prege et løp og de behøver selvfølgelig ikke være norske.St Moritz Fra Engadin skimarathon 2012.

Skiclassics 2 (2) Starten av stafettbirken 2012.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..