PRESENTASJON AV TEAMET .

Vi vil i tiden framover presentere løperne i Team Synnfjell. Det er 13 løpere hvorav 9 allround og 4 på langløp.

Først presentere vi assistenttreneren

Tidligere er trener Frank Heggebø blitt presentert her, men med seg  som assistenttrener har han en kar fra Voss som heter Petter Blindheim. Petter er beskrevet som et trenertalent som med sin væremåte inngir  både respekt og tillit. Petter Maurseth BlindheimPetter Blindheim

  • Petter Maurseth Blindheim
  • 22 år frå Voss
  • Klubb: Bulken IL
  • Bustad: Lillehammer
  • Utdanning: Bachelor i idrett frå Høgskulen i Lillehammer, fullfører Skiforbundet trener 2 langrenn hausten 2014. Studerer dette året årsstudium i internasjonale studiar med historie ved Høgskulen i Lillehammer.
  • Erfaring: Aktiv løpar til og med junior alder og har etter det vore i støtteapparatet til både Vossalangrenn og Hordaland skikrets, på samlingar og nasjonale renn. Har og hatt praksis på NTG Lillehammer langrenn gjennom idrett studiet.
  • Håper å bidra til at gutta når måla som dei har satt seg. Ved å gjere samlingane så optimale som moglig, samt og kunne bidra til og skape eit godt miljø. Og være tilgjengelig for dei som er busett på Lillehammer. Håper også å lære mykje av ein erfaren trenar som Frank og utøvarar på eit høgt nivå.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.