Andrew nummer 20 i verdenscupen i Davos!

Andrew Young har idag tatt sesongens første verdenscuppoeng! Etter litt stolpe ut i dei tidlegare verdenscuprenna gjekk det endeleg Andrews veg idag. Davos  var for andre helg på rad vertskap for verdenscupsirkuset, etter at La Cluzas måtte kaste inn handkle, grunna snømangel. Ein fin prolog i alpebyen Davos gav ein 24. plass og sikker kvalifisering inn til kvarfinalen. Etter ein tøff og tett kvarfinale enda han som nummer 4 og gjekk seg dermed opp på resultatlista til ein 20. plass. Well done Youngie!

Andrew Young

Vinnar av Andrews heat vart Emil Jønsson gjekk seg heilt til finalen, der han enda på 6. plass bak vinnar Pellegrino med Pethukov på andreplass og forvinterens komèt Finn Hågen Krogh som nummer 3.

Dette resultatet er kjekt for Andrew og apparatet rundt han på det Britiske landslaget. På Team Synnfjell er me også særs stolte av denne prestasjonen. Det er kjekt å sjå løparar som arbeider hardt og målretta få resultat for arbeidet. Det gir enda meir tru på arbeidet me legg ned og viten om at Andew holder dette nivået viser at vegen ikkje er så lang for resten av gutta heller.

I dag gleder me oss med Andrew. Gratulerer!

More to come!

For queen, country & british skiing.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..