LANGLØP: La Diagonela

I helga som var gikk tredje individuelle renn i Swix Ski Classiscs(SSC) av stabelen. Denne gangen i Sveits med rennet La Diagonela. La Diagonela ble et internasjonalt renn i fjor og blir arrangert i alpelandsbyen Zuoz i Engadindalen. Rennet var mitt første renn i SSC og det ble en artig opplevelse. Sammen med far og bror ankom jeg ankom Zuoz på torsdag. Reisefølget deltok også, samtidig som de var et flott støtteapparat for meg. Vi fikk en herlig velkomst med flott vær og nydelig natur, men dette skulle fort endre seg. Det ble totalt værskifte med nullføre og snøvær. På renndagen endte jeg opp på rubbski, noe som jeg tror var den beste løsningen så lenge man ikke var tøff nok til å stille på blanke ski og stake hele rennet. Selve rennet føltes tungt til tider, dermed var det ganske oppløftende å gå inn til en 13.plass.

Til helgen stiller jeg til start i Marcialonga, sammen med teamkameratene Geir Ludvig og Stig Morten. Det blir spennende. Vi gleder oss!

//Tone                            la diagonela

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..