Nok en dag uten topp -30 plasseringer.

Team Synnfjell løperEivind igjen vår bestemann med 43. plass. På tross av ikke optimale ski på klassiskdelen lå han i gruppen som plasserte seg fra 29.plass og nedover. Et trøblete skibytte førte til at han mistet kontakten med gruppen han lå i og + 8-10 ekstra sekunder i forhold til de raskeste i «pitstopen» var ikke lett å hente inn.

10881497_761832097230714_383035984827671405_nOptimistisk stilte 5 TS-løpere til start på dagens 3-mil og igjen fikk vi dessverre bekreftet at formen er ikke der vi håpet at den skulle være. Ting går ikke vår vei om dagen og symtomatisk  Runar fikk et fall på første runde i nedoverbakken inn mot stadion med det resultat at «alle» passerte og var dermed sist ut til runde 2.

I morgen er det stafett med flere av vår løper til start for sine respektive idrettslag.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.