Langløp.

I skrivende stund er det mange som har satt i gang nedtellingsuret til det første av de 3 skandinaviske SSC rennene, nemlig Wasaloppet.  Søndag 8. mars er datoen og vi har forhåpentligvis minimum 4 løpere til start.

Geir Ludvig  melder å ha satt i gang forberedelsene til årets 2 viktigeste renn for han , Wasan og Birken. Han blir sannsynlig vårt sterkeste kort både fra Selen til Mora og på turen over fjellet fra Rena til Lillehammer. SONY DSC  Stig Morten ser ut til å beholde formen fra Marcialonga.og gikk søndag inn til totalseier i Ellingsverunden. Det blir spennende å følge Stig Morten på de to neste rennene i SSC, mye tyder på at han i år har lagt et veldig  godt treningsgrunnlag. Tilfeldigheter og litt mer flaks med startposisjon kunne Stig Morten fort ha tatt poeng i SSC Marcialonga!

Stig Morten

Kristian starter i Holmenkollmarsen på lørdag og har en tydelig progressiv resultatutvikling i løpet de siste årene, 2012- 17. plass 2013-15. plass og 2014 -7. plass. Vi håper på at formen er i anmars og krysser fingrene for Kristian på lørdag. 10606375_744991632248094_1465749304540183255_n

Så til vår etter hvert profilerte dame i SSC-sirkuset, Tone, som vi setter veldig pris på både resultatmessig og hennes sympatiske måte å representere Team Synnfjell på. Se på pressekonferansen fra SSC forut for Kønig Ludviglauf; https://www.youtube.com/watch?v=h2dFZP1ChgE&feature=player_detailpage

FullSizeRender

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..