Ski , mestring og glede ved Etnedal skule.

Team Synnfjell er nå inne i andre året med aktiviteter med mestring på ski knyttet opp mot leik og aktivitet på grunnleggende plan. Spesielt hvordan alle barn kan lære seg å ha glede av at enkle ferdigheter på ski og mestringsfølelsen dette gir. Både på kort og lang sikt gir dette verdifull livskvalitet og ikke minst en helsegevinst.

Runar og Eirik var torsdag på besøk i Etnedal skule og tilbrakte store deler av dagen sammen med mellomtrinnet der i en flunkende ny lysløype som ble åpnet to dager tidligere. lysloype1etnedal_skule

Tilbakemeldingen er svært positive, noe vi også erfarte etter fjorårets aktivitetsdag i Etnedal som foregikk på Gamlestølen.

Selv om en skulle tro at ski er obligatorisk for alle barn i Norge, er det faktisk ikke slik i alle tilfeller. Teamet har kjøpt inn 20 komplette sett med skiutstyr for begge stilarter og i alle lengder og størrelser. På alle de dagene vi har vært på til nå, er noen av disse pakkene kommet til nytte.  Neste aktivitetsdag med Team Synnfjell og Ski , mestring og glede vil foregå på Torpa Barne- og ungdomskole i mars.

Takk til Runar og Eirik som stilte som foredragsholdere og aktivitører.SONY DSC10256805_745233548890569_5092062083819377272_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.