ATOMIC Skintec – smørefrie ski som fungerer like bra som vanlige ski.

ATOMIC SKINTEC

ATAB0020446.0 (2) For de som ikke er 100% sikker på skismurning er det  å gå til innkjøp av Atomic skintec et fornuftig valg. Dette er sesongens skinyhet. http://www.atomic.com/nb-NO//Nordic Skiene er det beste alternativet på markedet – uten tvil og det påstås at på vanskelig føre, store tempraturforskjeller, er dette ski som det også kan konkurreres på. Skienes oppbygging er ellers lik vanlige racingski.BLA (2)

Beskrivelse;

Atomic Skintec

The ski that’s ready when you are

Skintec is our high performance grip technology that provides the feel of a perfectly waxed ski, but without the need for waxing. We launched our first Redster Skintec ski in 2011 and since then it’s developed a huge following – not least from our world-class long-distance athlete Simen Østensen, who uses it for training.

One of the reasons it’s so popular is that, because there’s no need to wax, there’s no prep time – skiers can just jump on their skis and go. But of all grip technologies out there, Skintec is also one of the most versatile: its grip zones are made with Mohair, which produces strong grip and exceptional glide in all snow conditions and temperatures.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.