LANGLØP: Startlister er kommer på Birken.

Våre første løpere er Tone Sundvor med  startnummer nr 312 og Martine Ek Hagen med 316. Toneaktiv mor kreft 2Først i plogen står i Kvinner Elite er  301 Serina Boner fra Team Coop og Sveits.

Menn elite starter kl 08.00 og der er det opplyst at de 80 første startnumre har reserverte plasser foran resten. De som starter fra nr 81 og videre bakover  må finne seg en plass blant de resterende som er kvalifisert seg i klassen ME.

Vi har fått 3 stk inne blant de 80 som er seedet og starter opp med nr 25. Geir Ludvig Aasen Ouren, nr 55 Eivind Bjeglerud Klemoen og 56. Runar Skaug Mathisen.

Skiclassics 2 (2)

Videre er startnumre fordelt slik;

Vetle Juliussen 113, Eirik Ek Hagen 199,  Trygve Henden Gaasø 214, Simen Engebretsen Nordli 234, Kristian Braathen 241 og Stig Morten Fakstad 243.

De 10 første i eliteklassa er 1. Anders Aukland, 2. Stanislav Rezac, 3. Johan Kjølstad 4. John Kristian Dahl, 5. Jørgen Aukland, 6. Øystein Pettersen, 7. Petter Eliassen, 8. Morten Eide Pedersen, 9 Cristoffer Callesen og 10. Tore Bjøseth Berdal.

Det er hardspekket med gode skinavn bakover som; 11. Tord Asle Gjerdalen, 13. Jørgen Brink 16. Anders Høst som har ungsomstøya , 21.  Jerry Ahrlin, 26. Andreas Nygaard som har sprinttrøya, 37, Vetle Thyli, 39. Maxim Wylekzanin, 40. Sami Jahojervi, 44. Lukas Bauer, 47. Thomas Alsgaard, 49. Simen Andreas Sveen, 50. Niklas Dyrhaug, 51. Eirik Brandsdal, 52. Eldar Rønning, 53. Martin Johnsrud Sundby, 54 Andrew Musgrave, 57. Johan Olsson,  90. Erling Jevne, 122. Ivo Niskanen, 154, Espen Harald Bjerke, 196 Edvard Hamilton.

Videre bakover er det gamle kjenninger fra Team Synnfjell, Hans Chistinan Aarnes 132 , i pulje 2 starter Oddgeir og Magnus Ommelstad og  i pulje 3 Kristoffer Goplen. Det er sikker flere andre tidligere TS-løpere som ikke vi har registrert bland de startende.Teamet 140707 aTeam Synnfjell Anno 2008

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.