LANGLØP: Swix Ski Classics og Bikebeinerrennet 2015 for Team Synnfjell.

Tone fester sitt grep om ungdomstrøya og i det er kun i teorien at hun kan miste den i det siste rennet. I sammendraget totalt blant kvinner gikk hun opp en plass fra 15 til 14. plass.  IMG_0381Tone kom i mål på 16. plass på tiden 3.04.40. Vår antatt beste løper i kvinneklassa Martine valgte å bryte på veg opp mot Dølfjellet. Team Synnfjell økte sine poeng med 80 og innehar 14. plassen totalt, den samme plassen som etter Vasan. Geir Ludvig ble vår bestemann i  herreklassen 31. plass med tiden 2.29.40, to plasser og 37 sekunder bak Ander Aukland og plassen foran Audun Laugaland. Neste herreløper ble Eivind som uten uhell i starten hadde vært inne blant de 50. Eivind brakk ei ski etter ca 10 minutter og måtte slippe seg helt bak i feltet og fikk etter hver ei ny ski. Følgene av dette ble at han måtte jage framover i feltet i stede for det som var planen, å finne ei gruppe foran å gå sammen med. Resultatet ble likevel 58. plass med 2.34.39, kun 1.23 bak det som kunne ha gitt poengplass SSC. Runar kom på 68.plass med 2.36.27 og Vetle nr 70 på 2.36.30. Stig Morten ble nr 101. med tiden 1.40.23, Eirik ble klokket inn på 2.41.12 og ble nr. 111. På 148. plass med tiden 2.44.18 kom Simen inn og til en 178. plass Kristian med 2.47.03. Trygve valgte som Martine og bryte tidlig i løpet.

Alt i alt var dette et ok resultat men ikke mer enn det. Vi hadde selvsagt håpet at både Martine og Trygve skulle komme i mål på anstendige plasseringer. Eivind skulle uten uhell hatt en topp-50 plassering  og poeng i SSC, det viste også Runar og Vetle at de også er i stand til. Fjøssystemer_høyre ny logo Lav for mail swix

Av tidligere løpere med tilknytning til TS  kom  Hans Kristian Aarnes fra Nittedal inn på sterke 2.44.15 En til som gikk i Team Synnfjell sin bekledning og som med marginalt med trening kom i mål på 2.59.54. fra pulje 2 var Kristoffer Goplen  fra Torpa ski. Fra samme klubb kom brødrene Magnus og  Oddgeir Ommelstad inn på hhv 3.01.01 og 3.07.51.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.