Swix tar med seg rulleskia fra Toppidrettsveka videre til Tour de Synnfjell.

Synnfjell Arrangementer som består av de lokale idrettslagene i Torpa og Etnedal  har inngått et utvidet samarbeid med både Swix og Madshus i årets Toppidrettshelg for aldersbestemte klasser og juniorløpere.  SONY DSCFra rulleskidelen på Triathlon.

Rulleskiene fra Swix som brukes 19-22. august på Toppidrettsveka skal benyttes helga etter 28-30-. august på Toppidrettshelga for ungdom i Synnfjellet .

23759Swix Classic Roadline C2

En av markedets mest populære rulleski for klassisk trening. En myk og stabil ski selv på dårlig underlag. Swix Classic Roadline C2 er en god allround ski som brukes både av mosjonister og eliteløpere. Leveres med Rottefella NIS plate. Stammen er også forberedt for SNS systemet. Designet har reflekselementer og utviklet for god synlighet og trafikksikkerhet.

23761Swix Skate S5E

Swix Skate S5E er en meget god skøyteski som leveres med Rottefella NIS plate som standard, men stammen er også forberedt for SNS. Swix Skate S5E er en god skøyteski som brukes både av mosjonister og eliteløpere. Designet har reflekselementer og utviklet for god synlighet og trafikksikkerhet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.