Sport 1 Lillehammer har stor salgsmesse i Håkonshall denne helga.

Side1_lhttp://sport1.teknograd.no/fsi_pages/?docid=doc6kumb2c24qxkag7x3j0

Team Synnfjell har valgt Saucony som løpesko og viser spesielt til tilbudene på disse 2:

Ride 7

Ride 7

TRäNING – Dämpning
Artikelnummer: S20241-4

  • Ride 7 en av marknadens lättaste mängdträningskor, 14 gram lättare än sin föregångare, nydesignad mellansula för ökad slitstyrka och stötdämpning. Svetsade sömmar i överdelen ger en sömlös känsla, ökad passform och komfort. Mellansula i lättvikts-EVA och i kombination med fullängds POWERGRID-stötdämpning som ger en grym löpkänsla och hög slitstyrka för varjedagsträning. Skon fick ett av löparbranschens finaste priser Editor’s Choice i Runner’s world!
  • Vikt: 266 gram
Breakthru

Breakthru

TRäNING – Dämpning
Artikelnummer: S20265-1

  • Breakthru är Sauconys nya och lättaste mängdträningssko med ett dropp på 8 mm. En något lägre utformad mellansula (häl 23 mm, framfot 15 mm) ger dig en löpkänsla som liknar det som normalt finns i tävlingsskor. Breakthru har även en mellansula i lättvikts-EVA och en fullängds POWERGRID-stötdämpning. En överdel utan sömmar ger dig en optimal passform och komfort. Breakthru är för dig som vill ha respons och känna trycket i ditt frånskjut och som älskar låg vikt med en skön dämpning.
  • Vikt: 244 gram
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.