Treningsøkt med lokale utøvere fikk bra oppslutning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoto Magne Hasli.

På Synnfjellporten ble 11 lokale utøvere fra aldersbestemte klasser  instruert av teamets løpere.

Jessca Eriksson-Koll som selv var en av sveriges beste skiløpere i junioralder og nå eier og driver av Synnfjellporten organiserte samlinga for de yngre løperne. Utøverne fra de lokale idrettslagene i Torpa og Nordre Land IL deltok. Det var desverre  ingen løpere fra Etnedal skilag som deltok selv om det også var gjort henvendelse dit.

De yngre løperne  viste stor entusiasme under økta og ønske om å ta til seg læring var stor, det er selvsagt inspirerende og heller ikke hver dag de har en worldcup-løper med som instruktør på treningsøkta.

Team Synnfjell ønsker å følge opp  tilbudet og dersom forholdene i Synnfjellet blir slik at siste samling før Beitostølen går i området blir det en skiinstruksjon på snø.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto Magne Hasli.

Ved Joker Fagerlund hadde Jostein og Petter treningsøkt med seniorer fra klubbene i  Torpa og Nordre Land. Josteins tilbakemelding er at her var det mye bra.  Dette er utøvere som går ned mot 3 timer på Birken  og dermed også svært gode skiløpere. Blandt disse løperne finner vi tidligere løper i Teamet (nr 3 fra høyre) Magnus Ommelstad.  Terje Sveum helt til høyre på bildet som debuterte i Birken i år og staket  på 3,15.53 (det er imponerende), ved siden av bror Frank Nordby Sveum, Birken på 3,13,47, Thomas Bjørnrud nr 5. fra høyre 3.07.36 på årets Birken og ved siden av Andreas Nordby bestetid i gjengen med 3,02,26. Morten Parthaugen nr 2 fra venstre  3,24.10. Flere av disse har potensiale til å se 2-tallet foran på kommende resultatlister. Helt til venstre Agnar Korshavn og gledelig er det at det ble med en dame på økta, Hanne Klokkersveen som  står ved siden av Jostein Vinjerui. Av yngre løpere i Torpa var også skiskytter Svein Harald Nereng som står bak Petter Blindheim.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto Magne Hasli.

Meget fine treningsforhold og super asfalt innover Synndalen. Om 3 uker går duathlon for de yngre klassene i Tour de Synnfjell her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto Magne Hasli.

Kentaro, Rune og Andrew gir sine veiledninger.

synnfjellporten

Styrketrening utenfor Synnfjellporten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.