Alliansloppet med Thomas Gifstad på 5.plass!

Team Synnfjell langløp nærmer seg å ha et lag klart som skal gå de store turrenn og spesielt Skiclassics til vinteren.  Thomas GifstadEn av disse er Thomas Gifstad fra Oppegård IL. Thomas er kanskje bedre kjent i skiskyttermiljøet, men til vinteren altså i Team Synnfjell Langløp.

Bare så det er klart, han har tydeligvis tenkt å plassere seg i toppen. I dag dundret han inn til en 5.plass i eliteklassen i Alliansloppet. Foran seg av norske hadde han kun  Team Expirit og Lillehammers Morten Eide Pedersen og bak … les resultatlista her: http://results.neptron.se/NeptronTimingSPA/#/alliansloppet2015/?sortOrder=Place&raceId=99&categoryId=99&page=0&pageSize=25

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.