Her er utøverne på TS Langløp.

Tone 2015 Tone Sundvor som er vår beste utøver på SC Athletes Ranking med en 19. plass.

Vi er nå endelig klare til å presentere årets Langløpslag. Vi har  hatt uventet mange forespørsler på å få være med i laget, noe vi tolker som at mange utøvere ønsker seg en fot innenfor i et team som stiller lag i Skiclassics. Vi har også gått ut aktivt og hentet inn noen få løpere. Etter fjorårets forsøk med å stille lag i Skiclassics var det enkelt å bestemme seg for å videreføre dette og nå med en klar profil og med en målsetning for laget og enkeltutøvere. Vi ønsker et bredt sammensatt team av både erfarne utøvere og yngre og talentfulle som  skal få sjansen. Vi har både med vinner av juniorklassa i Birken for damer 2015, vinner av juniorklassa i Vasaloppet for herrer 2015, nest beste norske herre i Alliansloppet 2015  og en del spennende løpere  ellers, samt noen som har en lang merittliste å vise til. Ansvarlig for langløp er Stig Morten Fakstad men også her vil vår trenerduo Jostein Vnjerui og Petter Blindheim ha en rolle. Vi har pt 14 løpere på laget  og holder  muligheten åpen for at ytterligere en løper kan få plass. Flere av løperne satser også Allround og vil derfor kun stille til start for Team Synnfjell på turrenn og i SC-cupen.  Til Skiclassicslaget er det plass til 10 utøvere og det er bare de som vi vurderer har mulighet for å få poeng i SC-renn som vil få plass her. Team Synnfjell  som lag havnet i fjorårets sesong på en 13.plass og Tone Sundvor som vant ungdomstrøya. Vi har som årets målsetning å bli topp 10 og at  noen løpere som konkurrerer om ungdomstrøya for begge kjønn. Med bare brøkdelen av de store teamenes budsjett  er det vanskelig, om ikke umulig, å sikte seg inn særlig høyere en dette. Et annet forhold er at Skiclassics er i år begrenset til 25 lag og konkurransen vil naturlig nok skjerpes ytterligere. Med et World Tour konsept vil det bli flere bedre og jevne lag nedover på resultatlista.

 1. Tone Sundvor
 2. Marte Monrad-Hansen
 3. Marte Sofie Buraas
 4. Svenja Hoelzle
 5. Amund Owren
 6. Thomas Gifstad
 7. Mats Breda
 8. Eivind Klemoen
 9. Mattis Sjøli
 10. Stig Morten Fakstad
 11. Vidar Igeltjørn
 12. Kristian Kjonerud
 13. Geir Ludvig Aasen Ouren
 14. Andreas Sauge
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.