Samling Hemsedal

IMG_2753

Elghufsintervall 7×6 min, med bie på linsa!

Allround laget har forrige uke befunnet seg på Hemsedal, hvor mye og god trening har blitt lagt ned. Samlinga starta på tirsdag og ble avslutta nå på søndag med en fantastisk løpetur i fjellet. Hemsedal bød på flott natur, både på løp og rulleski. Dette var en samling som var åpen for langløpslaget, og vi fikk besøk av Mattis og Mads. Alle gutta var fornøyde med å ha samling her.

IMG_2776

Blindheim på post

Det ble gjennomført totalt 24 timer trening fordelt på 9 økter, hvor 3 av dem var hardøkter. Første hardøkta var 3 000m løp og deretter rett på rulleski og 8*3 minutter pigging. Neste tok vi på oss skøyteskia og hadde 7*10min opp til Hemsedalsfjellet. Fantastisk vei og natur gjorde dette til en drøm, og gutta var storfornøyd. Siste intervallen vi gjennomførte var 7*6min elghuvs opp Alpinanlegget. Dette var tre veldig gode hardøkter som vi i teamet mener skal gi oss den optimale opptreninga til sesongstart.

IMG_2719

Det stakes

I de neste ukene blir det noen fellesøkter på Lillehammer, og for noen blir det avreise til høyden i Frankrike. Neste samling blir dermed i slutten av oktober i Ytre Enebakk.

IMG_2764

Tretimersterreng

Eirik Ek Hagen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.