Tignes 2015 – Mikael Gunnulfsen rapporterar

Lagbilde Tignes

Den delen av laget som har vært i Tignes. Fv Rune Malo Ødegård, Runar Skaug Mathisen og Mikael Gunnulfsen. Foran er trener Jostein Hestmann Vinjerui

Aldri har iveren for å dele bilder på sosiale medier vært mer i fokus på en samling. Det sier sitt om de 14 dagene vi fikk oppleve i vakre Tignes, i de franske alper. Moldes høydedyr Rune ble igjen en uke ekstra sammen med Jostein, som gikk i det han selv omtalte som en «nøkkeluke», hva enn han nå mener med det… Med oss hadde vi Sveriges kuleste islending, Brynjar Leó Kristinsson, som i stor grad var med å gjøre samlingen perfekt. Det skal naturligvis også Hotel la Vanoise ha litt av skylden for. Hotellet, som lå 2 minutters gange fra togbanen til breen, stilte med fantastisk mat til alle måltider. Allerede på vei ut døra var vi generelt enige om at dette mest sannsynlig vil bli destinasjon også neste oktober.

MG ny dress 2

Artikkelforfatteren i den ene av årets to nye dresser. Dette er flammemodellen!

Av en eller annen merkelig grunn kjørte værgudene på med snøfall på nattestid og opphold på dagtid. Bedre enn det blir det neppe for skiløpere, noe vi fikk merke på løypekvaliteten der oppe på 2700 meter. Også løpeforholdene var upåklagelig, og den ene dagen fikk vi løpt opp til toppen av løypa til OL-utforen i 1992 hvor Jan Einar Thorsen ble beste norske på en 5. plass. Der og da var vi i liten tvil om at vi hadde valgt rett idrett, med tanke på de utrolige fjellsidene disse galingene kjører ned.

Toppen

Utforstarten i Val d´Isere, vi er skeptiske. Brynjar Leo med gul Ulricehamnlue

Nå er det ikke lenge til sesongstart, men før den tid skal vi i Team Synnfjell ha to samlinger, en på barmark og en på snø. Gutta skal samles i Ek Hagens univers i Enebakk mot slutten av oktober, hvor vi skal legge ned flere gode hardøkter etter mye mengdetrening i det siste. Det blir bra å få alle gutta samlet igjen, og vi er sikre på at det blir bra trøkk på alle de tøffe øktene.

Mikael G.

MG ny dress 1

Artikkelforfatteren i den andre nye skidressen vår.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..