Skandinavisk cup Østersund

MG Østersund2. runde i den skandinaviske cupen ble avviklet i Østersund i Sverige 8-10 januar og laget denne helgen besto av Runar, Rune, 2* Eivind, Mikael, Mattis og Andreas. Rennprogrammet var 15 km skate, sprint klassisk og 30 km duathlon. Grunnet kulden ble heatene på sprinten avlyst og 30 km ble endret til 15 km klassisk fellesstart.

Fredag ble en stor skuffelse og laget klarte ikke å levere bra nok. Da Eivind Kvaale og Rune valgte å ikke gå på grunn av kulden og Mikael brøt, ble Eivind Klemoen og Runar Mathiesen beste løpere på som nr 55 og 58.

Lørdag ble det som nevnt, bare gjennomført prolog ,og Mikael reddet dagen med sin 13. plass, og ble samtidig eneste fra laget som gikk inn til topp 30.

Fellesstart

Søndag ble igjen Mikael lagets og dagens beste skiløper. Det ble en stor dag for teamet da han rykket i siste mote før oppløpet og holdt luka inn i mål. En god bekreftelse på at laget har vært med på tilrettelegge for gode prestasjoner. Rune gikk inn til en 40.plass. Litt under pari, men ligger fortsatt an til å gå gode løp under NM i Tromsø i slutten av måneden.

Til tross for en svak helg for laget totalt sett, ble det samtidig den beste enkeltprestasjonen for oss i år. Vi satser på at samtlige klarer å heve seg til NM og de kommende cup-helgene. Det er også verdt å nevne at skiene var upåklagelige denne helgen, og til og med av de beste i feltet på søndagen. Det gir løperne trygghet til de neste rennene.

Jubel

Smørarane Petter Blindheim (til venstre) og Eystein By (til høgre) jublar i lag med Mikael Gunnulfsen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..