Thomas Gifstad med årsbeste.

12715315_1101290599910854_6165068989783602538_nFoto; Skiclassics

Thomas Gifstad forflyttet seg ytterligere ett hakk opp på resultatlista i det siste av 4 renn Skiclassicsrenn som har gått i mellomeuropa i januar og februar.  32. plass og i underkant av 6 min bak vinner. For å illustrere hvor nær Thomas er til å blande seg inn i det gode selskap, ca minuttet foran i mål finner vi Lukas Bauer, Stian Hoelgård og Anders Sødergren.

DSC_0054 (2)

Tone gikk årets første SC renn denne helgen og kom på en 14. plass, her fra en pressekonferanse fra fjorårets SC.

Svenja gikk også bra, men havnet desverre 1.30 bak tidslimiten og fikk ikke poeng i rennet. Både Tone og Svenja gikk med festesmurning i den relativt kuperte løypa, mens konkurrentene i all hovedsak staker på blanke ski. Dette forklarer mye av tidsdifferansen opp til de beste, og viser også at utviklingen med staking i klassisk også omfatter damelangrenn. I de 3 gjenståede konkurransene i SC er Vasaloppet først den 6. mars, dette er også en staketrase. I de to siste, Birken 19. mars og Årefjellsloppet 2. april, vil for  de fleste damene mest sannsynlig  bli brukt feste under skiene.

I lag konkurransen ligger vi etter fjoråret plasseringsmessig på en 18.plass med 228 poeng, men vi har los på 13- 14. plassen om vi får inn noen gode resultater i de siste 3 rennene.  I fjor havnet vi på 13. plass med 385 poeng.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.