Vinterkampanje på AWD hos Gustavsen Bil AS

Team Synnfjell har denne vinteren prestert bedre enn noensinne i skiløypa. Enten det er på tur i Italia, Sveits, Sverige eller her til lands, er vår alltids trofaste venn på 4 hjul, Transiten fra Gusavsen Bil med oss. Kjempeviktig bidrag for at laget skal fungere optimalt og en enklere logistikk for både løpere og støtteapparat.IMG_3779

Vår billevrandør på Gjøvik har nå vinterkampanje på AWD og for alle som ønsker hyggelige folk å snakke med om ny  bil med, ta en tur til Gjøvik. Se på denne først:  https://issuu.com/matrixcom/docs/gustavsen_bil_awd_12s_web/1?e=12339759/33383363

En ting er viktig når du skal gå til innkjøp av bil, at at du treffer dyktige og imøtekommende personer  og vet at man har et trygt sørviceapparat man kan henvende seg til dersom det er nødvendig. Det er Gustavsens Bil AS.

http://www.gustavsenbil.no/ logo Gustavsen bil

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.