Team Synnfjell i overgang til ny sesong.

Det er mye som skjer i overgangen mellom to sesonger. I neste års lag i Team Synnfjell vil det bli mange nye løpere. Sammen vil disse få en mulighet til å få ut sitt potensiale som skiløpere. Viktighet av å ha en solid trenerkapasitet vil blir prioritert av styret. Team Synnfjell har siden starten i 2006 jobbet for utvikling og rekruttering av langrennsløpere til oppgaver på elitenivå og representasjonsoppgaver for NSF. Og det har blitt mange etter hvert.

Vi har hele tiden tatt ut løpere  med potensiale og som har gått under radaren hos andre mer attraktive team og lag med bedre ressurstilgang. Etter at teamet ble gjort om til et rent seniorlag, er laget ledet et styre som uansett utvikling i positiv eller negativ retning ville ta av for uønsket utvikling og bygge et system som kunne ta organisasjonen videre uavhengig av enkeltpersoner. Teamet har mange mindre sponsorer og dermed mindre sårbar enn med en  stor enkeltsponsor som videre drift står og faller på. Vårt ønske er selvfølgelig at næringslivet ser muligheten til å profilere seg gjennom oss og at en hovedsponsor ser et attraktivt objekt og samarbeidspartner for sin bedrift.11873702_896409120439677_1851634985284058764_n2015-16 sesonge har vært fantastisk og mange av løperne som har fått den oppturen de har ønsket seg som utøvere i en svært krevende idrett. Jostein Vinjerui har gjort en veldig god jobb med laget han tok over fra Frank Heggebø forrige sesong og med beskjedne rammer tatt teamet til nye høyder.NM del 1

Under NM del 1 i Tromsø fikk mange av disse vist sitt potensiale.

På en god måte har han styrt treningsarbeidet til utøverne slik at mange års trening har blitt tatt ut i konkrete resultater i konkurranse. Ikke uventet med de resultatene Jostein har fått   med Team Synnfjell i vinter, er han ønsket av flere aktører som vil ta del i suksessen. Du vil uten tvil lykkes til med nye oppgaver i nytt team.

SONY DSC

En av suksessfaktoerene som ofte glemmes i et lag er assistentrener sin rolle. Petter Blindheim kom inn i teamet for 2 år siden og har med sin imøtekommende  og trygge væremåte bidratt til resultatene som er oppnådd. Petter er nå i ny stilling som juniortrener i Lillehammer skiklub. Vi ønsker han lykke til arbeidet i en av Norges største skiklubber.11954546_897120540368535_4349000738532485745_n

Smøreteamet på allround har fungert optimalt i år. Selv om det har vært med flere inn i smøreteamet er det spesielt Lars Fossedal som skal ha  mye av æren for at teamet kom godt igang allerede fra første renn på Beitostølen.

SONY DSC

 

Det vi bli presentert ny trener i Team Synnfjell i løpet av kort tid. Nytt lag vil bli tatt ut av ny trener sammen med styret i TS i løpet av denne og neste uke.

Langløp vil også bli tatt ut etter allround er satt og vil bli styrket med flere nye løpere.

logo Gustavsen bil2_6a6bacacSkjermbildeSwixGamlestølen ny logo 2011Print

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.