Ny trener i Team Synnjell

!cid_B04167A7-57ED-4E0B-B116-5177097611B6@mvs

Vi er stolte av å presentere Jonas Austmo Kolstad som ny hovedtrener for Team Synnfjell.

Jonas er 34 år, gift og oppvokst i Steinkjer. De siste 14 årene har han bodd i Trondheim. Han har en Bachelor idrett og bevegelsesvitenskap og pedagogisk utdanning fra NTNU. Til daglig har han en deltidsstilling ved Meråker vgs, skilinja. Han har 15 års praksis som langrennsløper som junior/senior og kjenner gjennom dette til hva som kreves av utøvere for å lykkes som langrennsløper. Jonas har vært tilknyttet et meget solid langrennsmiljø i Trøndelag gjennom mange år, både på utøver og trenersiden.

Han, sammen med styret i Team Synnfjell vil fremstå som dyktige, synlige og offensive i det som skal gjennomføres i tiden fremover. Team Synnfjell har etter hvert en lang historikk innenfor teamsatsing i Norge og mange er det etter hvert som har fått sitt endelige løft gjennom TS. Nytt av året er at vi ønsker også å satse på jenter. Team Synnfjell har som mål å ha 4 jenter og 8 gutter på årets team. Teamet vil komme tilbake til presentasjonen av laget når det er klart. Målet for Team Synnfjell er å utvikle løpere som på sikt kan kjempe om plasser på NSF sine landslag og representere Norge både i WC og mesterskap.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..