Oppsummering av sesongens første samling

Det var mange spente og ivrige utøvere som møtte til teamets første samling i slutten av juni. Med ny trener fra Trøndelag ble første samling lagt til hans hjemby, Steinkjer. Hele teamet ble innlosjert i huset til den tidligere OL- og VM-deltakeren i kombinert, Hallstein Bøgseth, like utenfor Steinkjer sentrum. Med boligens nærhet til både asfalt og skog lå alt til rette for seks sosiale og aktive dager.

Treningsrundene ble lagt til ulike områder og utøverne fikk se store deler av Steinkjer og Innherred for øvrig. Vi tok blant annet turen oppom en av Steinkjer by sine stoltheter, det som skal være verdens største Adirondack, som da er en type stol.

IMG_5166

Selv om hovedvekten av økter var med lav intensitet fikk utøverne servert to med høyere intensitet, i rulleskiløypen på Steinkjer skistadion.

IMG_5167

Samlingens viktigste økt, spesielt for treneren, var nok fotballkampen på en bane som hadde tilnærmet 50cm høydeforskjell fra det ene til det andre målet. Med dette som utgangspunkt var det på forhånd vanskelig å tippe utfallet. Hvordan kampen endte husker ingen – trolig pga heteslag i gjerningsøyeblikket.

IMG_5174

Trappespenst i Steinkjerbakken

 

Trening er viktig, men et godt kosthold for sultne ulver måtte prioriteres. På samlingen var det lagt opp til dugnad med rullering av kjøkkenplikter. Alle bidro til matlaging, servering og påfølgende opprydning og oppvask.

IMG_5277

Grilling og god stemning under samlingens siste middagsmåltid

 

Dessert var selvsagt obligatorisk i forbindelse med alle middagsmåltidene. En kveld fikk vi dessertinvitasjon av trener Jonas sine foreldre hvor det ble servert hjemmelaget rabarbrapai. Kronen på verket var likevel den avsluttende Curling-konkurransen. Det ble altså ikke bare kjempet med nebb og klør på treningsøktene, men også på kveldstid. Det laget som gikk seirende ut av Curlingturneringen var Audun, Simen og Mattis.

IMG_5268

Til å runde av en flott treningssamling avsluttet utøverne med en fire timers kombiøkt på rulleski rundt Trøndelags Toscana, Inderøy. På denne og et par andre økter hadde vi også selskap/guiding av utøvere fra Henning Skilag.

Alle var de enige om at samlingen hadde levd opp til forventningene og de gledet seg til fortsettelsen.

Teamets neste samling blir på Gamlestølen 31.juli-5.august – da også med jentene på plass!

 Ønsker dere en fortsatt god sommer.

Sportslig hilsen

Trener Jonas

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.