Gamlestølen – et eldorado for de aktive

gamlestølen

Helt siden oppstarten av Team Synnfjell har Kjell Bergum og Gamlestølen vært med som sponsor. For å kunne opprettholde kontinuitet og kvalitet i treningsarbeidet er teamet avhengig av bidrag fra idrettsinteresserte personer og bedrifter.

Det spesielle med denne samlingen var at ingen fra årets samlingstropp hadde besøkt Gamlestølen tidligere. Dette la selvsagt ingen demper på verken samlingens forventninger eller gjennomføring. Vi stortrivdes ved Gamlestølen og fikk noe fantastiske treningsdager.

Få steder kan skilte med den samme servicen som Gamlestølen. I tillegg til overnatting i romslige og godt utstyrte hytter serverte vertskapet Henrik og Nadia Frantsen middagsretter til tjue i stil.

Samlingen startet søndag ettermiddag og ble avsluttet på fredag formiddag. Treningsprogrammet for oppholdet var variert med alt fra rulleski, løp til fotball og styrke. Det ble gjennomført to intensive økter, en rulleski skøyting fra Bruflat opp mot Gamlestølen og en elghufs i teamets tradisjonsrike intervallbakke i Nord-Torpa. I tillegg ble det lagt inn både spenst og hurtighet. På enkelte økter hadde vi også med oss noen lokale juniorer som fikk smake litt på seniornivået.

IMG_5905

Fra toppen av Jomfruslettfjell (1100moh)

 

Torsdag kveld gjennomførte trener og utøvere i Team Synnfjell en trenings-/teknikkøkt med lokale utøvere. De som deltok var barn og unge i alderen 10-16 og et knippe «Birkenløpere». For de yngste ble balanse, koordinasjon og lek prioritert, mens det for de eldste ble lagt vekt på teknikktrening. Kvelden ble avsluttet med et felles måltid hos Jessica Erikson-Koll og Synnfjellporten. Alle de fremmøtte, både foreldre og utøvere, var svært godt fornøyde med bidraget – når de var fornøyde var også vi i Team Synnfjell fornøyde.

IMG_5935.JPG

Som en avslutning på en god treningssamling gjennomførte utøverne en kombinasjonøkt rulleski og løp/skigang. Det ble noe variert varighet på økten, men alle passerte 3 effektive treningstimer. Den gruppen som holdt ut lengst fikk seg blant annet en tur oppom områdets høyeste topp Spåtind (1449moh).

Spåtind 2016

Neste stopp for Team Synnfjell blir Toppidrettsveka den 18.-20. august.

Oppfordrer samtidig alle, spesielt de i alderen 11-20 år, til å delta på Tour de Synnfjell 19.-21. august. Programmet for Tour de Synnfjell finner dere her!

image1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..