Tour de Synnfjell 2016.

SONY DSCTour de Synnfjell senior; en bra slump med penger, under timen fra langrennsbyen Lillehammer og en tøffere økt enn Toppidrettsveka .

Synnfjell arrangementer er veldig fornøyd med oppslutningen i aldersbestemte klasser og junior til årets Tour de Synnfjell. Løpere fra klubber over hele Østlandet er representert. 74 forhåndspåmeldte på dag 1. gir oss håp om at vi kan nærme oss 90-100 med etteranmeldingene som vanligvis kommer.

Forhåndspåmeldingen viser likevel  liten interesse fra løpere på seniornivå. Men at mange har valgt Toppidrettsveka som arena, er forståelig. Team Synnfjell som medarrangør har også fleste av sine løpere i Aure og omegn til helga. En gjentagelse av forårets suksess, der en heller ukjent løper blander seg inn i teten, er selvsagt forlokkende og en bra start til ny sesong for de orange. IMG_2566

Det er selvfølgelig mange grunner til at langrennsutøvere velger annet, men med kun en kort time fra Lillehammer og med kanskje landets største konsentrasjon av skiløpere burde muligheten for å tjene  opp mot kr 7000,- på en helg friste en og annen til å stille til start i Tour de Synnfjell. DSC_0203

Synnfjell arrangementer håper noen seniorer ser muligheten til en helg med tøffe utfordringer og potensiale for litt bidrag til  budsjettet. Etteranmelde  kan den enkelte gjøre fram til start i det enkelte løp og for hele touren fram til fredag ettermiddag ved start eller post@etnedalskilag.no .

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..