Intersport Lillehammer er vår nye samarbeidspartner og leverandør av sportsutstyr.

20160803_133056Intersport Lillehammer er Team Synnfjell sitt nye kontaktpunkt  når det gjelder leveranser og uttak av sportsutstyr. Ansvarlig på nordisk i forretningen er Bjørn Benno.

Intersport Lillehammer ligger i Storgata 86, rett over for Lilletorget  og statuen av Maihaugens grunlegger Anders Sandvig. Dette er en stor og allsidig forretning midt i langrennbyen Lillehammer. Intersport  og Bjørn skal sammen med  Team Synnfjell utvikle videre en allerede rikholdig Nordisk avdeling i butikken. Vi ønsker å bidra til at Intersport skal bli et naturlig valg for alle som er på Lillehammer og ønsker  kvalitet på uttak av  ski og utstyr til langrenn.20160803_132242Intersport Lillehammer har 2 etasjer med sportsutstyr og snart vil sykkelavdelinga bli byttet ut med ski.

I løpet av vinteren vil publikum få muligheten til å treffe noen av Team Synnfjell sine løpere og trener i butikken. Blant annet vil publikum få høre vår hovedtrener Jonas Austmo Kolstad gi et innblikk i langrenn- og  treningskulturen rundt et elitelag og sett fra en trønders synsvinkel.

!cid_B04167A7-57ED-4E0B-B116-5177097611B6@mvs

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..