Til Oslo Marathon – Zoot har de rette løpeskoene.

  • Zoot Men's M Laguna Running Shoe, Deep Sky/Black/Pewter, 7 M USTeam Synnfjell har i år inngått avtale på løpesko fra Zoot med Madshus AS. De har agenturet på Zoot sko og bekledning i Norge. På bildet vises Zoot Laguna som samtlige av våre løpere har tatt i bruk denne sesongen.

Etter å ha brukt Zoot i noen uker er det svært positive tlbakemeldinger  fra løperne.

Og flere har positiv erfaring med Zoot sko, her Kari Flottorp Lingsom;

» Alt i alt må jeg si at Zoot leverer med disse skoene. De er helt klart mine nye favoritter. Faktisk har jeg brukt dem så mye at de nå er klare for utskifting (løpt ca tre mil hver uke i dem siden januar). Tidligere skiftet jeg mellom tre par sko i uken, nå løper jeg nesten kun med disse.

Dette er det eneste paret jeg har som ikke gir meg noen form for antydning til vondt i kneet når jeg løper (og jeg har slitt med både Plantar Fascitt og løperkne før). De gir meg fremdrift, fraspark og bedre teknikk. Det er rett og slett helt utrolig digg å løpe med dem!»

13307318_10154191108419197_2559449352799361215_n

Zoot er en global og ledende leverandør av kompresjonstøy, klær til løp, sykkel samt sko, våtdrakter og annet triathlon-relatert utstyr. I snart 30 år har Zoot vært en pioner produktutvikler på innovative produkter som dekker utøverens behov fra topp til tå og fra start til mål. Zoot jobber målrettet mot å kunne levere den mest tekniske og komplette produktlinjen innen kompresjon og multisport.
Zoot ble grunnlagt i 1983 på Kona på Hawaii, hjemmearenaen til VM i Ironman Triathlon.
Zoot eies i dag av Jarden corp . Madshus AS, som eies av K2 Sports som er et datterselskap av Jarden, fikk agenturet for Zoot i Norge i 2010. 

http://zootsports.com/shoefinder

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..