Samling før det braker løs.

SONY DSC

Fra fjorårets åpning på Beitostølen.

Mens Allround samles på Beitostølen foran årets sesongåpning holder Langløp sin samling i Synnfjellet.

Som kjent er ingen av fjorårets løpere på allround med videre i inn på årets lag og med nye koster i alle ledd er det uten forventningspress men unektelig  med  en god del spenning vi ser fram mot sesongen som snart er i gang. Jonas Austmo Kolstad har med seg løpere som har vist potensiale og med riktig utvikling kan ta steget helt opp .

Status i teamet var tilnærmet  tilsvarende for to år tilbake og kanskje kan vi håpe på en reprise av sesongåpningen vi hadde da, som i sprint var det 3 fra TS som gikk videre fra prologen. På samlinga stiller alle, unntatt  Heikki Korpela som er på plass i den finske sesongåpningen . Han åpnet i dag  med en 30.plass. Følg med på våre facebookside og instagram for jevnlig oppdatering av aktivitetene fram mot neste helg.

Saken fortsetter nedenfor.

image1

Årets løpere på Team Synnfjell Allround på Gamlesølen tidligere i år.

 

 

69e59-12338942_1167790213235112_1468073274_n

Fra åpningshelga  i fjorårets Skiclassics i Livigno.

Langløp har samlet seg i på Synnsæter i Synnfjellet for å forberede seg til årets to første renn som starter 27. november med Prolog 10 km i Pontrestina, Sveits og helga etter 35 km i Sgambeda som går i Livigno, Italia.

Det blir spennende å følge denne gjengen i vinter, vi har to dame- og to herreløpere som er med i konkurransen om den rosa ungdomstrøya. Det er betydelig skjerpet konkurranse også i denne yngste klassen, men ser ikke bort fra at vi kan ha topp 3 innen rekkevidde i begge klaasser. I tillegg har vi eldre utøvere som tydelig tatt skitt i riktig retning fra forrige sesong.

Våre 4 løpere i ungdomsklassa, Kristin Antonsen, Vetle Juliussen, Svenja Hoelzle og Torleif Syrstad.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..