Marcialonga 2017

Langløpsgjengen satt i helga kursen for mot Italia for å delta i det prestisjetunge langløpet Marcialonga, også kalt «Den lange marsjen». Til start søndag morgen var vi 4 gutter og ei jente – Torleif, Jonas, Mats, Vetle og Svenja.

 

En forkortet løype, fra 70 til 57km førte til tette dueller og mye action. Det at føret også var raskt gjorde ting ekstra spennende.

syrstad

Den som taklet utfordringene best var definitivt Torleif, som klinket til med en fantastisk 8.plass! Torleif har utvilsomt tatt steget opp blant de beste og er med å kjemper i toppen hvert eneste renn. Å ha en slik person på laget er veldig motiverende for resten av langløpsgjengen, og vi skal gjøre vårt ytterste for å prøve å matche hans resultater i tiden som kommer. Jonas, Mats og Vetle endte på henholdsvis 51,54 og 60plass.

synnfjell-trippel

 

Svenja leverte også varene med en kjempeflott 17.plass og forsvarte dermed den rosa ungdomstrøya!

rosa-troye

Foto: Visma Ski Classics

 

Vi vil også takke støtteapparatet som gjorde en fantastisk jobb i helgen. Ingen av våre prestasjoner ville vært mulig uten deres jobb. Dere er nøkkelen til alle gode resultater.

 

Kort oppsummert kan vi si at dette ble en fantastisk god helg for teamet med en topp 10 plassering og røsa ungdomstrøye som høydepunktene. Nå skal vi gi gass og fortsette den gode trenden vi er inne i.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..