NM på Lygna

Da er årets viktigste rennhelg over, nemlig NM på Lygna, og vi i allroundgjengen sier oss godt fornøyde. Det har blitt gått fort av mange og heldigvis av noen av oss også. Vi kjørte en fellesøkt på onsdagen for å gå gjennom løypa og kjøre noen drag for å vekke kroppen.

IMG_7200.JPG
På torsdagen var det 10 og 15km klassisk som stod på planen. Gutta gjorde en solid innsats med blant annet nr 40, 45 og 50. Dagens beste prestasjon stod Martin for, som klinket til med 40. plass og viste at det gode klassiskrennet på Sjusjøen for to uker siden ikke var noe blaff.

img_7243

Fredag var det sprint og Marte Håkenstad Bråten var vår eneste løper videre, men hun gjorde til gjengjeld en god figur og endte til slutt opp med en 22. plass.

img_7248

Lørdag hadde vi ingen jenter på start, men for gutta var det 30km skiathlon på planen. Vi hadde 6 mann på start, og beste mann ble undertegnede med en 59. plass. Det ble gått fryktelig fort fra start og det ble fort store sprekker.

img_7292


Søndag var det stafetter og det ble gått mange gode etapper av løperne. 
 

 

Det har vært et morsomt NM og det er har vært oppturer for de fleste løperne denne helgen. Nå ser vi fram mot siste del av sesongen med NC på Åsen om tre uker. Uka etter drar noen løpere til Latvia for å gå avslutningen i Skandinavisk cup og til slutt er det NM del 2 på Gålå i månedsskiftet mars/april.

//Sindre

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..