3 lokale renn i Synnfjellområdet.

Det vil bli arrangert 3 skirenn i og rundt om Synnfjellområdet  framover. 

  • Først ute er Snauhaugrennet 19. mars som er et distanserenn i fristil. Dette foregår på Snauhaug ovenfor Dokka og det er Nordre Land Il som er arrangør.  http://www.skiforbundet.no/oppland/langrenn/terminliste-oppland/arrangement/?eid=305133
  •  Ulsjøløpet arrangeres for 58.gang søndag 26. mars på Lundemoen på Vest-Torpa (se bilde over av Ulsjøen). Dette er et turrenn på 11 km og nedenfor viser renninbydelsen med oversikt på hvem som har napp i vandrepokalene. renninnbydelse_2017  Arrangør er Vest-Torpa ul. http://www.skiforbundet.no/oppland/langrenn/terminliste-oppland/arrangement/?eid=305130
  • Jomfruslettfjellet rundt arrangeres 9. april og er et 27 km langt turrenn som har start og mål på Gamlestølen (se bilde over av Jomfruslettfjellet). Det er Etnedal skilag som er arrangør.  http://www.skiforbundet.no/oppland/langrenn/terminliste-oppland/arrangement/?eid=309973

skirenn_valdres_gamlestolenFoto; Gamlestølen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..