NM del 2 på Gålå

Selv om det strides om konkurransesesongen er kort eller lang, er det ingen tvil om at når NM del 2 står for tur er man i gang med sluttspurten på sesongen.

NM del 2 på Gålå bestod av sprintstafett, 5/10 km skøyting og 30/50 km klassisk individuell start.Vår eneste løper på start på lagsprinten var Marte Håkenstad Bråten. Hennes lag gikk en god semifinale og kvalifiserte seg til finalerunden. I finalen ble det gått fort så medaljene var utenfor rekkevidde. Likevel et godt gjennomført løp.

På 5 km og 10 km dagen etter stilte alle våre tre dameløpere, Marte HB, Marte Nordlunde og Anne Marthe Brenden. I tøff konkurranse med landets beste senior og juniorløpere ble det hhv 44, 175 og 118.plass på våre løpere. På herresiden deltok Jørgen Dahl Paule, Einar Flaktveit Moxnes, Simen Bratberg Ramstad, John Magnus Haugen, Mattis Sjøli, Sindre Tungesvik og Martin Thon. Gutta jobbet godt, men det gjorde også mange andre. Best plasserte av våre ble Sindre på en 84.plass.

Sindre Tungesvik og Mattis Sjøli

 

NM del 2 avsluttet i år som i fjor med 30 km og 50 km og året i år ble intet unntak. På start hadde vi to færre løpere med enn dagen før, men likevel en bra tropp. Våre to sprintere, Marte N. og Anne Marthe, hadde vel ikke sin favorittdistanse denne dagen, men opplevde selv at de gjorde gode gjennomføringer og det skilte kun fire plasser mellom dem i mål.

Blant herrene var det flere av løperne som fikk til et av sesongens bedre løp på manndomsprøven. Med 174 herrer på start var det godt å se at vi hadde vår bestemann på 57.plass og tre topp 70, og fem topp 100. Det var derfor godt å se at gjengen hadde ønske om å skvise sitronen litt ekstra på en ellers varm dag med tungt føre.

Den offisielle delen av sesongen ble avrundet med en hyggelig bankett.

Takk til de som stilte på drikke- og sekunderingspostene og ikke minst takk til våre dyktige smørere  – takk!

Du lurte kanskje på hvor våre to siste løpere var? Magne Lund Hansen har dessverre slitt med en vond rygg i lengre tid og måtte av den grunn kaste inn håndkleet. Vår finske turbo Heikki Korpela var i Finland hvor han deltok på det finske mesterskapet.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..